Styrketräning

Du passar perfekt för att börja styrketräna

Du kan inte vara för gammal, ung, tjock, tanig eller svag. Du passar perfekt för att börja styrketräna just nu!

Att du har ”mycket på jobbet”, eller ”ska börja efter X” är inte dugliga argument för att vänta. Din situation kommer aldrig att vara perfekt, så det är lika bra att sätta igång. På tre korta träningspass i veckan kommer du långt.

Alla kan förändra och förbättra sina kroppar otroligt mycket med hjälp av träning, det enda som krävs är att du sätter igång. Med små myrsteg om så krävs.

Vi är alla vilsna de första gångerna vi kliver in i ett gym, men med tiden kommer du att börja känna dig mer bekväm där. Ge det en chans, gå dit flera gånger och tillåt dig att vara nyfiken och testa så mycket du kan utav utrustningen.

Hoist

Hoist dynamiska anpassningsförmåga är hemligheten bakom den nya ROC-IT serien. Genom att använda denna typ av teknologi blir användaren en del av träningsrörelsen. Användarens träningsposition anpassas kontinuerligt. Rörelsen påminner om samma naturliga och behagliga rörelse som sker vid träning med fria vikter. Dessutom gör den gungande rörelsen så att man med små rörelser hela tiden upprätthåller balansen. På så vis tränas även bålmusklerna.

Inga traditionella träningsmaskiner har samma förmåga att härma rörelser ur det dagliga livet som Hoist träningsutrustning.

Vi har allt du behöver för att komma igång med din styrketräning!

ANMÄL DIG HÄR

hoist med viktmagasin